Als ondernemer wilt u zich natuurlijk voornamelijk bezighouden met waar u goed in bent en wat u leuk vindt: ondernemen! Toch krijgt u in de dagelijkse praktijk ook volop te maken met de wellicht minder leuke andere aspecten van het ondernemen, die u vast een stuk minder boeiend vindt; fiscale vraagstukken bijvoorbeeld.

Fiscaal advies

De kans is groot dat u als ondernemer wordt geconfronteerd met complexe fiscale vraagstukken. Zowel zakelijk als privé is gedegen fiscaal advies dan welkom om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik maakt van de geboden mogelijkheden, en natuurlijk uiteindelijk zo min mogelijk betaalt. Onze fiscalisten zijn niet alleen inhoudelijk sterk, maar begrijpen ook uw business en uw uitdagingen als ondernemer en privé. Dat praat en schakelt een stuk gemakkelijker!

Fiscale geschillen en procedures

De specialisten van Lexcore Belastingadviseurs bieden branchespecifieke fiscale en juridische expertise. Expertise die een stuk verder gaat dan alleen fiscaal advies. Ook bij (dreigende) fiscale geschillen zijn we u dan ook graag van dienst. We beoordelen uw zaak inhoudelijk en maken een onderbouwde inschatting van uw kansen en risico’s. We nemen u mee in de mogelijkheden, voordelen maar ook in de nadelen van een eventuele procedure. Op basis hiervan neemt u een weloverwogen besluit en starten we desgewenst voor u een procedure op.

Wilt u advies omtrent dit thema, bekijk dan snel al onze contactmogelijkheden.