Later lijkt misschien nog heel ver weg. Toch is het zinvol om tijdig de juiste maatregelen te nemen, zodat u straks onbezorgd kunt gaan genieten als u wilt stoppen met ondernemen of het wat rustiger aan wilt doen. Het begint met inzicht en overzicht in uw financiële situatie en die van uw onderneming.

Uw financiële toekomst

Heeft u op enig moment het overzicht niet meer helemaal? Twijfelt u eraan of u wel voldoende vermogen heeft opgebouwd om op de door u gewenste leeftijd met pensioen te gaan? Of om het wat rustiger aan te gaan doen? Zijn er twijfels of de huidige structuur fiscaal optimaal is voor uw situatie? Als u met een of meerdere van deze vragen te maken heeft, kan het zinvol zijn om met Lexcore te gaan praten.

Samen vooruit kijken

Lexcore stelt voor u een financiële planning op om te bezien of uw verwachtingen uit zullen komen. Op basis van deze planning kunnen we u gericht adviseren welke maatregelen wenselijk of noodzakelijk zijn om uw doelstellingen te bereiken. Als er (ruim) voldoende vermogen aanwezig is en u wenst een deel over te hevelen naar uw kinderen, vertellen wij u wat hiervoor de beste weg is. Ook als u de middelen tot uw eigen beschikking wenst te houden, maar wel successierecht wilt besparen, staan we u graag terzijde.

Wilt u advies omtrent dit thema, bekijk dan snel al onze contactmogelijkheden.