Lexcore Belastingadviseurs

Meer weten over wat we doen? Bekijk onze thema’s.

Wie zijn wij?

Walt Mossou

Walt Mossou is afgestudeerd als fiscaal econoom aan de Universiteit van Tilburg en vanaf 1990 werkzaam als belastingadviseur. Eerst een aantal jaren voor (thans) PWC en daarna als partner voor Lexcore Belastingadviseurs en haar rechtsvoorgangers. Walt geeft de voorkeur aan een praktische benadering van problemen en mogelijkheden bij klanten en beseft goed dat het klanten gaat om de toegevoegde waarde die geleverd kan worden. Vanwege diens cijfermatige interesse en juridische kennis is Walt graag betrokken bij overnames en participaties.

Foto van Walt Mossou, Belastingadviseur bij Lexcore Belastingadviseurs
Foto van Walt Mossou, Belastingadviseur bij Lexcore Belastingadviseurs

Walt Mossou

Walt Mossou is afgestudeerd als fiscaal econoom aan de Universiteit van Tilburg en vanaf 1990 werkzaam als belastingadviseur. Eerst een aantal jaren voor (thans) PWC en daarna als partner voor Lexcore N.V. en haar rechtsvoorgangers. Walt geeft de voorkeur aan een praktische benadering van problemen en mogelijkheden bij klanten en beseft goed dat het klanten gaat om de toegevoegde waarde die geleverd kan worden. Vanwege diens cijfermatige interesse en juridische kennis is Walt graag betrokken bij overnames en participaties.

Foto van Walt Mossou, Belastingadviseur bij Lexcore Belastingadviseurs

Marco Vermeulen

Marco studeerde fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg. In zijn dagelijkse praktijk vervult hij als allround MKB-adviseur een klankbordfunctie voor MKB-ondernemingen, de ondernemer/dga zelf en (vermogende) particulieren. Daarnaast legt hij zich toe op de fiscale begeleiding van ondernemingen en haar aandeelhouders, zowel in binnenlandse als buitenlandse verhoudingen. Speciale aandacht hierbij voor vermogende particulieren en Nederbelgen. Voor accountantskantoren zonder fiscale adviseurs, treedt hij op als fiscaal adviseur.